Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka Hlasu ČeskoSlovenska Alžběta Pažoutová (24) opět dokazuje, že je ženou mnoha tváří. Na večírku pěvecké soutěže zpěvačka předvedla zcela novou image.

Kráska, která si říká Betty Lee, se v pražském klubu Jazz Dock ukázala v krátkém sestřihu a nepoznávali ji nejen její kolegové, ale dokonce ani její kouč Michal David (63).

K radikálnímu zkrácení jejích rudých vlasů Betty kupodivu nepřemluvili televizní vizážisté, ale za vším stojí jiná pracovní zakázka. „Nový sestřih mám kvůli natáčení filmu. Dostala jsem hlavní roli ve filmu pana režiséra Ivana Vojnára," pochlubila se úspěchem rusovláska a rázem se rozpovídala o roli: „Hraju holku trochu od rány, život jí moc nepřál. Navíc se po neúspěších s muži nakonec zamiluje do jiné dívky. Takže bylo potřeba přizpůsobit i můj vzhled. Působila jsem příliš jemně a žensky, chtěli ze mě udělat drsnější bisexuálku. Což se, myslím, podařilo, začínají se za mnou otáčet i ženy," směje se Betty.

„Musím říct, že zprvu jsem se cítila jako nahá, ale teď mě tahle ''lesba image'' dost baví," směje se Betty.

Snad bude bavit i diváky. Betty se objeví ve finálovém kole za dva týdny. O tomto víkendu se totiž mezi sebou utkají týmy Pepy Vojtka a Rytmuse.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám