Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak Super.cz zjistil, moderátorka TV Nova Michaela Ochotská (39) podstoupila náročný operační zákrok. Pod kudlu šla poté, co na Kanárských ostrovech nafotila nový kalendář  a snažila se to všemožně utajit.

"Nezlobte se, ale je to natolik privátní a ne zrovna příjemná záležitost, tak bych to nechtěla rozebírat," snažila se mlžit blonďatá kráska. Pak šla s pravdou ven. Pod narkózou si nechala upravit špatně srostlou jizvu na hrudníku.

Tohle ale není jediná Míšina jizva. "Byla jsem hodně divoké dítě, takže si i diváci mohou při vysílání zpráv všimnout třeba osmicentimetrové jizvy na čele, kterou jsem dřív skrývala ofinou," uvedla Ochotská. Tady ale nešlo jen o estetickou záležitost, to by Míša zbytečně na operaci, kde musela být pod narkózou, což je vždy rizikové, nešla.

"Každá operace s sebou nese velké riziko, takže jsem logicky měla strach," svěřila Super.cz. Hned vedle jizvy totiž měla i mateřské znaménko, které muselo také ven. To, jak jizva vypadala, neuvidí ani ti, kdo si pořídí Míšiny kalendáře, které letos nafotila hned dva a výtěžek z nich bude určen pro potřebné děti.

"Fotograf nebude muset jizvu ani retušovat. Moje kalendáře jsou totiž jedny z nejzahalenějších v Česku a tak nebude tohle místo na žádné z fotek vidět," vysvětlila Míša, která se už vrátila i do televize.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám