Hlavní obsah
Článek

První školní den si včera poprvé užily také děti celebrit. Do první třídy šla dcera herečky Sabiny Laurinové (51) a zubaře Karla Kameníka Maja, která se ještě před školou seznámila s dcerou Martina Zounara (56) a Simony Brdičkové Claudií. Holky se hned domluvily, že spolu zasednou do jedné lavice.

„Maja od starší sestry Valentinky věděla, co ji čeká, a tak byla spíše plná očekávání než obav,“ prozradila Laurinová, která se sice s Martinem Zounarem zná léta letoucí, ale dcery se u školy viděly poprvé.

„Naše školačky se viděly poprvé, takže jsme je seznámili, a jak to tak vypadá, docela si holky padly vzájemně do oka. A hned se domluvily, že budou sedět spolu v jedné lavici,“ smála se Laurinová.

Z toho, že jde jeho dcera do první třídy, byl Martin Zounar mnohem nervóznější než ona. „Špatně jsem spal a pak mi z toho, že povedeme naši malou Claudinku do první třídy, naskočila husí kůže. Hrozně takové věci prožívám, pro nás i dceru je to takový zlom. Je ale zajímavé, že Claudinka šla úplně v klidu. Byla to mezi námi taková dělba práce, já jsem měl nervy na pochodu, ona byla a je v pohodě,“ se smíchem popsal poslední chvíle před vstupem do třídy pyšný taťka Zounar.

Claudinka se do školy moc těšila, a tak byly jeho obavy opravdu zbytečné. „Já se těším do školy moc. Tatínek s maminkou mi říkali, co všechno se tam bude dělat, že se naučím počítat, psát a prostě všechno, tak jsem zvědavá,“ svěřila se s moudrostí šestiletých se svými prvňáčkovskými pocity Claudinka, která stejně jako Maja třímala v rukou kytici pro paní učitelku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám