Hlavní obsah
Článek

Petr Vondráček (48), Dana Moráková (52), Bob Klepl (56), Martin Zounar (56) i Alice Bendová (50) se vrátili na televizní obrazovky s novým zábavným pořadem Kdo je kdo?, který v lecčems navazuje na divácky oblíbený počin Hádej, kdo jsem!

Návrat do osvědčeného formátu si užívá i posledně jmenovaná Alice Bendová, která dostala za úkol vyprávět příběh na téma veselé historky z natáčení. Zatímco vyprávěla, musela do příběhu zakomponovat tři slova, jež jí na cedulkách ukázal tým soupeře.

A pustila se do toho s vervou sobě vlastní, protože si vybrala historku z natáčení postelové scény s Martinem Zounarem. Příběh se poněkud zvrtnul, když Bendová musela použít slova rajská omáčka a ufon.

„Oznámili nám, že v postelové scéně budeme muset bejt v posteli skoro nazí. Martin mi během natáčení vždycky pod tu peřinu něco strkal, abych si myslela, že to je něco jiného, než to, co mi strká. Jednou to byla propiska, podruhé takový malý modrý ufon, kterého vzal malé Claudince a pak mi tam strkal takovou modrou hmotu, která evokovala materiál kůže,“ pustila se do barvitého líčení Bendová a Zounar jenom zíral. Jak se jí příběh povedl, posuďte sami v naší video ukázce.

Reklama

Další články

Načítám