Hlavní obsah
Článek

Herec Martin Zounar (56) zkolaboval při představení muzikálu Děti ráje. Jeho tělo neuneslo celodenní zátěž - hrála se dvě představení a to druhé již Zounar nedohrál. Rychle za něj zaskočil Sagvan Tofi (59), se kterým se Zounar alternuje.

"Ke konci představení úplně odpadl. Úplně náhodou se byl podívat na představení Sagvan, a tak se rychle převlékl do kostýmu a představení dohrál. Okamžitě byl přivolán lékař, který Zounyho dal dohromady," řekl Super.cz zdroj z muzikálu.

"Šel jsem náhodou do divadla něco vyřídit, koukal jsem se s producentem Michalem Bělouškem na scénu a najednou mi bylo divný, že Martin odešel z jeviště. Šli jsme se podívat do zákulisí, jestli je v pohodě. Martin ležel na zemi v šatně, byl úplně zelenej, omdléval, kolaboval a zvracel. Okamžitě k němu přiběhli lékaři a dávali ho do kupy. Snad už je v pohodě," řekl Super.cz Tofi.

"Byla fakt náhoda, že jsem byl v divadle. Původně jsem chtěl na víkend odjet mimo Prahu. Diváci museli asi fakt koukat, že najednou poslední čtvrtinu představení hrál někdo jiný," dodal Tofi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám