Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marie Rottrová zahájila poslední koncertní turné své kariéry. První koncert odehrála ve slovenské Žilině a podařilo se jí nečekané. Jako hosta si totiž pozvala zpěváka Petra Spaléného, který se tak vrátil na pódium poprvé od svého kolapsu, který prodělal před několika měsíci. Tehdy musel být přímo ze svého koncertu odvezen do nemocnice.

„Dostal jsem křeč do pusy a nemohl jsem ji zavřít. Byla to strašná bolest. Psalo se, že mám mrtvici, ale naštěstí to nebyla pravda. Jednalo se jen o nějaký nervový záchvat. Už se ale cítím mnohem lépe a těším se, až si zazpívám. Jsem rád, že mě Maruška pozvala a já můžu být součásti tohoto turné. Budu zpívat ale jenom tři písničky, protože ona je tady hvězdou,“ dodal Spálený.

Jako první štaci svého tour si Marie Rottrová (82) vybrala slovenskou Žilinu. „Dneska si moc nepřipouštím, že dneškem začíná konec mé dlouholeté kariéry. Těším se na fanoušky a chci si koncert užít,“ svěřila se Rottrová těsně před začátkem koncertu. „Jsem ale smířená s tím, že to je konec kariéry. Těším se ale moc, až si naposledy i a zazpívám se svými dlouholetými kamarády,“ dodala Rottrová, která celý den zkoušela a na pódiu i ve svých sedmdesáti letech vypadala úchvatně. Po celou dobu ji doprovázel její syn Vítek, který jí do sportovní haly přivezl ve voze s podpisem slavné zpěvačky.

Když pak Rottrová viděla narvanou sportovní halu v Žilině, která jí navíc po celou dobu koncertu fantasticky povzbuzovala, tak se na konci neubránila slzám dojetí. Turné trvá až do 8. Prosince, kdy vyvrcholí koncertem v pražské Tesla Areně. K vidění a poslechu bude Rottrová ve většině velkých českých měst.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám