Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Marie Rottrová (82), která má před sebou své poslední turné, se na něj řádně připravila. Zpěvačka, která letos v listopadu oslaví úctyhodné sedmdesátiny, si totiž letěla odpočinout za svým synem do Kanady. A právě tam poprvé v životě uviděla na vlastní oči svého vnoučka Rommyho, který se narodil letos v únoru.

„Byla to krásná cesta. Letěli jsme do Toronta na čtrnáct dní a úžasně jsem si před turné odpočinula. Navštívila jsem syna Martina s rodinou. Byl se mnou i můj druhý syn s manželkou Tamarou. Dokonce jsme byli u Niagarských vodopádů,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která se před časem rozhodla, že ukončí svou kariéru.

Své nejvěrnější fanoušky ale ani tak nenechá na holičkách. K podzimním významně kulatým narozeninám zpěvačky totiž vznikl komplet všech jejích řadových alb, vydaných v letech 1970 až 2009, doplněný o duetová setkání se slavnými pěveckými i hereckými partnery, anglickou verzi soulového repertoáru, její osobité vyprávění pohádek Františka Nepila a výběr nejslavnějších obrazových zpracování jejích písniček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám