Hlavní obsah
Článek

Jak se dnes cítíte po těle? Ověřte si svou životosprávu rychlým Zdravometrem, který pro ING Životní pojišťovnu vytvořil známý výživový poradce Petr Havlíček známý z televizního pořadu „Jste to, co jíte“.

Pojistěte se proti nenadálým onemocněním

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zdravá životospráva bohužel sama o sobě nezajistí, aby se vám zdravotní problémy úplně vyhnuly. Jsou onemocnění, která přichází nenadále, a zasáhnou vás o to více, že se na ně nemůžete nijak připravit. Pro tyto případy ale existuje pojištění, které zahrnuje téměř 70 závažných diagnóz a které vám pomůže se s nemocí vypořádat. Připojištění pro případ závažného onemocnění dospělých ING Životní pojišťovny se vztahuje na rakovinu či srdeční infarkt, ale také na tzv. turistické nemoci, které si můžete nechtěně přivézt z exotické dovolené. Nenechte se zaskočit a obrňte se proti nešťastným okolnostem.

Udělejte první správný krok – na schůzku s naším odborníkem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rádi vám osobně vysvětlíme, jak ochráníte sebe, svou rodinu i životní úroveň, na které jste tak dlouho pracovali. Sjednejte si schůzku a získejte krokoměr s měřením tělesného tuku jako dárek. ING Životní pojišťovna je tu pro váš zdravý a spokojený život.

Další články

Načítám