Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zrzavá zpěvačka Marcela Holanová (72), která ani dnes neztrácí nic ze svého půvabu, se konečně definitivně majetkově vypořádala se svým exmanželem Karlem Šípem (78). Ten ji před třinácti lety opustil kvůli mladší. A přestože si za léta společného manželství vydělal obrovskou sumu, která by se mohla pohybovat klidně i ve výši přes šedesáti miliónů korun, své bývalce nakonec dostal přikázáno zaplatit jen směšných milión kaček!

K definitivnímu vypořádání majetku po vleklé soudní při došlo v prosinci loňského roku. Holanová prý žádala sotva čtvrtinu toho, na co podle svých propočtů měla nárok, osm miliónů. Ale neuspěla. „Vůbec si nechci stěžovat, necítím se ukřivděně. Naopak, jsem šťastná, že už je to za mnou, že jde o uzavřenou záležitost. Faktem ale je, že stát se tohle pět kilometrů od českých hranic, soud dopadne jinak. U nás má člověk na bedrech břímě dokazování. A já vlastně paradoxně dojela na svou slušnost,“ přiznala Super.cz zpěvačka.

Ta se prý manželovi nikdy nešťourala v jeho financích a neschovávala si na horší časy důkazy o tom, jaké má příjmy. Možná i proto, že tehdy se prý oblíbený bavič Karel Šíp starším mužům, kteří si na rozlámaná kolena pořídí mladou ženušku a dítě, posmíval.

„Jako bych byla potrestaná za to, že bývalý muž před lety rozbil naše manželství. Na tu situaci jsem nebyla připravená, nešetřila jsem si. Ale víte co? Připadá mi to trpce komické a zvláštní, ale vlastně mám radost, že už je to pryč. Důležité je zdraví. A podle poslední prohlídky u lékaře jsem naprosto zdravá kobyla,“ dodala s úsměvem Holanová.

Reklama

Další články

Načítám