Hlavní obsah
Článek

Zpěváka Dana Bártu potkáváme na karlovarském festivalu pravidelně už spoustu let. "Ani si sám nepamatuju, jak dlouho sem jezdím," krčil rameny Dan. Tady před šesti lety vznikly také první společné snímky s přítelkyní Alžbětou Plívovou.

S tou se v květnu tajně vzali, a byli tak po Nikol Kouklové s Karlem Heřmánkem mladším a Lucii Králové (42) s Jiřím Šlégrem (52) dalším párem, který na festivalu trávil líbánky a ukázal i snubní prsteny. Dan a Alžběta je mají tenoučké, jsou ze žlutého zlata.

Letos Dan na festivalu koncertoval, ale není to pravidlem. Pracovní povinnosti má spíš jeho žena, která pracuje jako tisková mluvčí České televize, jež má v rámci festivalu mnoho aktivit. "Mám to rád a vzhledem k tomu, že Robert Balzar, se kterým v poslední době většinou hraju, má ve stejné době workshop na Slovensku, tak já mám volno a využívám ho k tomu, abychom se vydovolenkovali, potkáme tady spoustu lidí, ke kterým se člověk za rok nedostane. Takže je to vlastně taková služební cesta s bonitou," vysvětlil nám Bárta.

Jak bude pár trávit léto? "Žádné velké plány nemám, budu to ještě muset nějak doladit. Hraju málo, nějaké dva festivaly, Vyšehrad... Pár kšeftů je, ale ne moc, takže se budu flákat," svěřil Bárta. To, že poprvé přijel do Karlových Varů jako ženáč, výrazně nepociťuje. "Cítím se stejně jako neženáč," smál se.

Reklama

Další články

Načítám