Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Konečně se dočkala! Modelka Lucie Králová (42) si na prvního máje řekla ano s hokejistou Jiřím Šlégrem (52), kterého se jí loni podařilo rozvést s exmanželkou. Obřad se konal na golfovém hřišti, oddávajícím byl farář a všude okolo se to hemžilo bodyguardy, jako by se snad na místě pohyboval nějaký vrcholný politik. A pro svatebčany platila nezvykle přísná pravidla!

Hosté museli splnit zvláštní podmínky. Podle Sedmičky dámy nesměly mít podpatky, všichni byli povinni přijít v předem určené barvě oblečení a navíc jim bylo důrazně doporučeno, aby mobily nechali doma, že se bude přísně dodržovat zákaz fotografování a pořizování videí.

Na dodržování hlavně posledního bodu dohlížela početná armáda bodyguardů, kteří měli pod palcem celý areál. Ti také dovnitř nepustili nikoho, kdo neměl pozvánku se srdcem a vyobrazením novomanželů. A každou hodinu prolezli areál skrz naskrz, aby měli jistotu, že jim dovnitř neproklouzla ani myš.

Veselka měla stát milión korun a není se co divit. Byla opravdu okázalá. Nevěstu do golfového resortu nedaleko Teplic podle Blesku dovezla bílá limuzína, předtím se i se Šlégrem a hrstkou nejbližších viděla na párty v luxusním hotelu v centru Teplic.

Na obřadu nechyběly její dvě malé děti Richard a Robert a také Šlégrova dcera Jessika (15), kterou doprovázel přítel, patrně první láska. Šlégr měl radost i z toho, že se obřadu zúčastnili oba jeho tátové: jak ten biologický Jiří Bubla (64 let, trojnásobný hokejový mistr světa), tak otčím Josef Šlégr (64), s jehož jménem vyhrál všechny možné hokejové trofeje.

Reklama

Další články

Načítám