Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle jsme netušili. Doposud jsme si mysleli, že se modelka Lucie Králová (42) se syny Richardem a Robertem přestěhovala do domu budoucího manžela Jiřího Šlégra (52). Teprve náhodou jsme se dozvěděli, že rodinka, nyní ještě včetně Šlégrovy dcery Jessiky, bydlí v pronajatém domě.

"O vlastním bydlení ale už uvažujeme. Nicméně o stěhování někam daleko rozhodně nepůjde. Jirka nechce z Litvínova, já jsem kousek vedle z Teplic, takže by šlo zase o nějakou lokalitu v okolí," vysvětlovala Lucie, kterou jsme potkali na otevření obchodu s bytovými doplňky na pražském Andělu, kdy si vybírala drobnosti zatím jen do staré domácnosti.

"Vzpomínám si, že když jsme se s Jirkou stěhovali k sobě, bylo veselo. Každý jsme přišli se svým nábytkem a bylo to dost nesourodé. Vyděsili jsme se, že máme úplně odlišný vkus," vyprávěla. Ukázalo se ale, že u ní šlo jen o jisté období, kdy po rozvodu s manželem Zdeňkem Kaufmannem dávala přednost modernímu strohému stylu.

"Jinak je mi vlastní styl Provence, domácký a útulný, a v tom jsme se shodli a ve finále se nám opravdu líbí stejné věci," uzavřela Lucie.

Reklama

Další články

Načítám