Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Byla to děsná romantika! Jak se Super.cz dozvěděl od očitého svědka, Jiří Šlégr (52) a Lucie Králová (42) se opravdu konečně rozhodli spojit své životy svatbou. Hokejista proto svou velmi vnadnou a krásnou partnerku požádal o ruku!

„Divím se, že to ještě na ně neprasklo a že se s tím nikomu nepochlubili. Stalo se to totiž přímo na Valentýna v jedné restauraci. Já tam byl také se svou přítelkyní. Všimli jsme si těch dvou už dřív, pak jsme se ale věnovali sobě. A později jsme zničehonic zaregistrovali, že si Šlégr před ni romanticky pokleká a žádá jí o ruku. A z její strany tam byly slzičky a brumlala tam něco o tom, že to nečekala,“ prozradil nám svědek události.

Že by Králová žádost o ruku nečekala, se nám ale nechce zdát. O vdavkách s ním totiž tahle vnadná modelka hovoří už pěkně dlouhou dobu. Šlégr je nyní konečně oficiálně rozveden, takže byla jen otázka času, kdy se rozhoupe a udělá z teď již dlouholeté přítelkyně svou ženu.

Na České Miss ale dvojice dělala, že snad k sobě ani nepatří. Prstýnek, který od Jiřího dostala, totiž Lucie schovala, aby někomu zásnuby nedošly...

Reklama

Další články

Načítám