Hlavní obsah
Článek

Než se z Agáty Prachařové (38), tehdy Hanychové, která dnes slaví narozeniny, stala úspěšná modelka a hlavní hvězda divokých večírků či sexy kráska z odvážných kalendářů, musela se dostat do povědomí široké veřejnosti.

A přesně to se jí podařilo, když coby devatenáctiletá a do té doby neznámá dívka uspěla v souboji o titul české královny krásy, kde se nečekaně umístila na výborném třetím místě.

Štíhlá dcera Veroniky Žilkové (62) se královnou krásy sice nestala, ale z trojice missek je suverénně nejznámější. Na pomyslný trůn se posadila Lucie Králová (42), jež oslnila porotu svými čistě přírodními ňadry číslo pět, které si v současnosti hýčká hokejista a exposlanec Jiří Šlégr. První Vicemiss Petra Macháčková se v šoubyznysu neprosadila vůbec.

S titulem druhé Vicemiss v kapse si naopak Agáta uměla poradit a skvěle ho zúročit, což jednoznačně vidíme na tom, že ani devět let po soutěži neskončila v propadlišti bulvárních dějin a o její osobu je stále velký zájem. Agátinu účast v tehdejší Miss ČR si připomeňte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám