Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Matka Lucie Bílé (58) se nezúčastnila předávání maturitního vysvědčení svého vnuka Filipa v pražském Klementinu a v sestavě nejbližších tím pádem chyběla. Po mozkové příhodě se jí však daří čím dál lépe.

O zdravotním stavu své matky Hany už nemá Zlatá slavice problém mluvit. „Maminka je statečná, je samej humor, těší se z toho, co přijde,“ prozradila nám zpěvačka. „Ona a s ní celá rodina prožila hodně těžké období, a o to víc si vážíme okamžiků, které spolu strávíme. Já za ní chodím, ptám se jí na všechno, na co jsem se jí zapomněla zeptat, a všechno si vynahrazujeme,“ říká Lucie.

Po příjezdu z nemocnice si Lucie nenastěhovala maminku do svého domu v Otvovicích, rodina se dohodla, že bude pro paní Zaňákovou lepší, když se bude uzdravovat ve známém domáckém prostředí. Lucie se snaží s maminkou trávit co nejvíc volného času. „Chodím za ní a předčítám jí pohádky. Nebo jsem taky za maminku dopletla svetr, který ona už nestihla dokončit,“ prozradila nám Lucie. „Nemá to jednoduchý, ale ona je velká bojovnice.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám