Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Bílá (58) šokuje. Zatímco bulvární média informují o chystané svatbě s Petrem Makovičkou, Lucie Super.cz prozradila, že žádná svatba v plánu není a nebude.

"Měla jsem překrásný dvě svatby, nelituju jich. Jedna byla pohádková, jedna snová, bylo to krásný, ale ten krok již neudělám. Mám natolik ráda tohohle chlapa, že si ho právě proto nevezmu," řekla Super.cz Lucie.

"Jestli někde psali, že se chci vdávat, není to pravda," upřesnila Lucie, která by svatbu letos ani nezvládla. Už se nestihne ani s rodinou vydat na dovolenou. "Ta je naplánována až na leden. Čeká mě Talent, hned poté začínáme zkoušet Aidu, pak natáčím CD, čeká mě vánoční turné a pak už budu nakupovat dárky," vysvětluje svou časovou zaneprázdněnost zpěvačka.

"Mám to časově asi tak, že tuhle jsem chtěla říct ráno, myslela jsem leden. Když jsem měla chřipku, řekla jsem doma, že mám zítra dopoledne volno, a tak to vyležím," dodala se smíchem Bílá, která již zítra oslaví 46. narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám