Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Den, na který čekalo v posledních týdnech celé Česko, nastal. Jediný, kdo z toho měl nejsmíšenější pocity, byl moderátor Leoš Mareš (47). Sám vymyslel soutěž, kdy jeden z nejvěrnějších posluchačů Evropy 2 vyhraje za SMS jeho Ferrari. Ve středu dopoledne, kdy předával klíčky svého vozu jednadvacetiletému Ondřeji Pacholíkovi, na něm ovšem bylo vidět, jak je pro něj těžké se s Ferrari rozloučit.

Pokud si Ondřej Pacholík myslel, že ve středu dopoledne přijede do Prahy, stráví několik desítek minut v redakci Ranní show, převezme klíčky od luxusního Ferrari a pak pojede za svými kamarády do Vrchlabí, spletl se. Před Evropou 2 se totiž sešlo několik desítek fanoušků, kteří se chtěli na vlastní oči podívat na šťastlivce, kterému se splnil sen všech motoristů. Tento životní mezník mu mohlo zkazit jenom jedno. Okamžik, kdy moderátor Leoš Mareš vyzval všechny přítomné, že se můžou ve voze před předáním zvěčnit. Tuto lákavou nabídku totiž využila celá desítka fanoušků.

„Mně to nevadí. Rád se o svou radost podělím i s ostatními,“ svěřil se Super.cz Pacholík, který jen tiše přihlížel, jak se skoro každý kolemjdoucí sedá do jeho vyhraného vozu.

Mareš, který předávání prodlužoval, mu to ale velkoryse vrátil. Nejenže mu důkladně popsal smysl každého čudlíku, navíc s Pacholíkem odjel jako spolujezdec na jeho první zkušební jízdu. „Ferrari není obyčejné auto a člověk si musí zvyknout na jeho sílu. Pojedu s Ondrou, abych mu vše vysvětlil. Nechceme, aby se něco stalo,“ svěřil se Mareš, který tak obětoval celý svůj volný den Ondrovi. Ten si ale vůz pravděpodobně neponechá. Prý ho má v plánu prodat a koupit si byt, který mu rozhodně poslouží lépe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám