Hlavní obsah
Článek

Leoš Mareš (47) finančně nijak nestrádá. Redakce Super.cz jako první odhalila, že si moderátor jezdí zbrusu novým vozem. A jak už jsme u Leoše zvyklí, nejedná se o nějaké obyčejné vozítko. Nejlépe placený český moderátor se právě těší z nového Lamborghini Aventador, jehož pořizovací cena se pohybuje okolo deseti miliónů korun.

„Výroba tohoto exkluzivního vozu trvá dlouho, neboť se většina součástek montuje ručně. Z toho důvodu na něj musí kupec počkat i déle než rok,“ osvětlil nám odborník zabývající se prodejem luxusních vozidel. Černý sporťák s matným lakem, který říká pane například fotbalistovi Ronaldovi, se v Česku vyskytuje zatím jen ve třech kusech.

Podle našich informací si Mareš nové Lambo teprve testuje. Proto včera se svým žihadlem brázdil pražskou Jižní spojku a vyzkoušel, jak se vůz chová v křivolakých uličkách pražského Starého Města. V Pařížské ulici jsme moderátora načapali s jeho dvorním stylistou Filipem Vaňkem, který nejspíš dostal za úkol posoudit, jestli vůz koresponduje s Marešovou image.

Podle našeho informátora žihadlo testem prošlo a stane se tak další položkou Leošova pozoruhodného vozového parku.

Související témata:
Lamborghini Aventador

Reklama

Další články

Načítám