Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Leona Machálková (56) má lepší figuru než lecjaké dvacítky. Super.cz řekla, že tak jako ona může vypadat jakákoliv žena. Záleží jen na vůli. "Sice mám dobré genetické dispozice po tatínkovi, ale bez cvičení bych takhle nevypadala. Na břicho dělám denně, nejméně obden, padesát sedů lehů a sklapovaček," začala s výčtem svých fyzických aktivit.

"Ráda se hýbu. Mám ráda sport a tak cvičím. Podle počasí chodím i běhat. Mám doma rotoped, chodila jsem na jógu, a tak praktikuji i určité cviky a sestavy také doma," pokračovala. "Vyhledávám i sezónní sporty. Od jara jezdím na kole, v zimě lyžuji, plavu. A to nejen v přírodě ale i v bazénu na pražském Strahově, kam to mám kousek," dodala.

"Zamýšlím se nad jídelníčkem, naštěstí mi chutnají zdravé věci, i když kachničku si čas od času neodepřu. Respektuji ale své tělo, kterému je po lehčích jídlech, zelenině a rybách podstatně lépe," míní Machálková.

Leona má i krásnou pleť, což také není zadarmo. Samozřejmě nekouří a už si ani nepamatuje, kdy šla naposledy spát neodlíčená. "Je to lenost a pohodlnost. Já, i když jedu v noci z koncertu, mám u sebe taštičku s odličovacími přípravky a domů už přijedu připravená jen si dát sprchu a skočit do postele," vysvětlila.

Snaží se dodržovat pitný režim a používá krémy vhodné pro její typ pleti. Také zhruba jednou za měsíc a půl navštěvuje kosmetičku kvůli čištění pleti, masážím a maskám. "Sleduji trendy v časopisech a myslím si, že se dneska žena, ať už v jakékoli cenové kategorii, nemá na co vymlouvat. Pečovat o sebe můžeme každá," domnívá se zpěvačka.

Teď už zbývá, jen aby tahle kočka potkala toho správného chlapa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám