Hlavní obsah
Článek

Pravidelně jsme se s ní setkávali v seriálech jako Comeback, Cesty domů anebo Gympl s (r)učením omezeným. Skoro rok se ale v žádném novém projektu neobjevila, a tak ji na obrazovkách vídáme leda tak v reprízách. Kam se krásná brunetka Kristýna Leichtová (38) ztratila?

"Zase tak daleko jsem se neztratila, jen na roh Vodičkovy a Lazarské, do Divadla Komedie, kde hraju. Mám toho strašně moc, hraju tam skoro ve všech hrách a další pro změnu zkouším," vysvětlila Kristýna.

Copak ji neoslovili do žádných televizních anebo filmových projektů? "Já opravdu nemám čas. Od deseti do dvou zkouším a večer hraju. Nevešlo by se tam nic jiného, a i kdyby vešlo, asi bych to ani fyzicky nezvládala," míní herečka.

"Zatím zůstávám v divadle, ale myslím, že ten čas, kdy se vrátím na obrazovku, ještě nastane. Až herecky v divadle dozraju," myslí si Leichtová. Kromě hraní se věnuje běžným věcem, jako jsou vaření a péče o domácnost. "Teď budou Vánoce, to má člověk doma ještě víc práce," krčí rameny.

Přes svoji pracovní vytíženost si Kristýna udělala čas, aby usedla do poroty soutěže Miss Junior. "Oslovil mne Ivo, se kterým jsem natáčela film Intimity, a zrovna jsem tenhle den výjimečně nehrála. Obdivuji ty dívky, že se přihlásily. Já tohle nezvládám - vystoupit jen tak před publikum. Radši si to v divadle nazkouším, zrovna tak před kamerou. Prostě introvertní herečka," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám