Hlavní obsah
Článek

Vnadná modelka Kateřina Sokolová (34) letos poprvé nebude hvězdou nejprestižnější české přehlídky spodního prádla. Organizároři usoudili, že by show svým vzhledem dostatečně nereprezentovala. "Neúčastnila se ani castingu. Nahradí ji mladší kolegyně z Miss," potvrdila za Top Secret manažerka Květa Havelková.

Relativně starší generaci modelek bude letos reprezentovat jen Aneta Vignerová (36) a Iveta Lutovská (40). "Ta krásně zeštíhlela," pochvalovala si Havelková. Je tedy evidentní, kde je problém Katky Sokolové. I když by každá druhá žena chtěla mít postavu jako ona, pro předvádění prádla na molu je jejích půvabů až moc.

Sokolová má přitom jedno z nejvypracovanějších těl v českém modelingu. Pořádně na tom také maká. "Dietou svji figuru neřeším. Zato hodně cvičím a fitko Holmes Place si nemůžu vynachválit, fakt jsem si tady zpevnila postavu," odpovídá Katka na dotazy kolem své figury.

Módní show Top Secret proběhne 12. března už pošesté v hotelu Hilton, nebude jen záležitostí několika vyvolených, ale prodávají se na ni i vstupenky. Letos se představí české značky, sexy spodní prádlo doplní svými modely ozdobenými obřími diamanty český módní návrhář a designér Petr Kalouda.

„Hlavním tématem je karneval ve všech jeho podobách. Od divokých brazilských tanečnic přes šamanské rituály rozpálené Afriky, tajemné masky v Benátkách a mnoho dalších inspirací z celého světa, včetně masopustních masek z Čech a Moravy," upřesnil Petr Kalouda.

Ten připravuje i originální kolekci šperků a bižuterie, která doplní velkolepé modely křídel a karnevalových masek. Všechny modely se vyrábí z luxusních materiálů od hedvábí a saténu až ke kožešinám a peří. Mnoho modelů bude doplněno velkými kovovými, dřevěnými nebo balzovými konstrukcemi - křídly, vějíři a dalšími symboly.

V současné době probíhá výběr těch nejkrásnějších modelek. Pořadatelské agentura JVS Group nyní také oslovuje několik zahraničních hudebních hvězd, které by měly na show vystoupit.

Reklama

Další články

Načítám