Hlavní obsah
Článek

Modelka Kateřina Sokolová (34) založila nadační fond. Jmenuje se AutTalk a je zaměřený na autismus. S tím má modelka zkušenost ze své vlastní rodiny. "Můj osmiletý bráška Radovan je autista," vysvětlila Katka důvod, proč se zaměřila právě na toto postižení.

"Modelka a nadace je takové známé klišé, ale v mém případě je to jinak. Každý by měl využít kontakty a možnosti a já mám možnost bráškovi i dalším takhle postiženým dětem nějakým způsobem pomoct. Chci tuhle problematiku zviditelnit a jsem ráda, že mám příležitost nadaci představit," řekla nám na slavnostní párty po openingu zimní sezóny ve Špindlerově Mlýně.

Aby si jí opravdu každý všiml, zvolila Kateřina hodně provokativní outfit s velkým dekoltem a bez podprsenky. "Myslím, že můj stylista mi vybral krásný kousek a jsem spokojená," smála se Katka během večera, kde se prezentoval i film Lída Baarová (†86). A protože z ní už je také herečka, bylo právě téma natáčení s čínskou produkcí tím dalším, které nás zajímalo.

"Hraju v čínském seriálu Poslední vízum, který je ze 2. světové války. Trávím teď v Číně hodně času, přiletěla jsem ze Šanghaje kvůli téhle akci a hned se tam zase vracím," svěřila Kateřina, která ale zatím čínsky umí říct pouze slova ahoj a děkuji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám