Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další Miss je na světě. A zorganizovala ji modelka Kateřina Průšová (40). "Soutěž Miss face organizuji především kvůli charitě. Letos jsme vybrali 87 tisíc korun, které dostanou konkrétní postižené děti," řekla Super.cz Kateřina Průšová.

V soutěži se objevily dívky, které jsou vymetačkami soutěží krásy, ale také jedna z letošních semifinalistek České Miss. I když vypadaly krásky hodně uměle, postavičky měly dokonalé. Sama Kateřina má tělo vydřené ve fitku a na vysportované postavy si zkrátka potrpí.

"Určitě jsme nechtěli nějaké vychrtliny. Holky jsme vybírali zdravé a vysportované," prozradila Průšová.

A bylo se na co dívat. Miss Face se nakonec stala devatenáctiletá brunetka Lenka Hovorková z Pardubic. Pyšní se mírami 90 - 64 - 90 a měří 180 centimetrů. A soutěže krásy jsou jejím velkým koníčkem. Vyhrála Miss Pardubického kraje 2009, Miss Východní Čechy 2009, Look Bella 2009, soutěž Miss Jihlava 2010 a druhá nejkrásnější byla v soutěžích Miss léto 2010 a Princess of the World.

Miss sympatie se stala Veronika Matrasová s mírami 88-64-90 a výškou 174 centimetrů, Miss internet vyhrála Lucie Zatloukalová, která vymetla také všechny soutěže krásy, které se v Čechách konají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám