Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexy Kateřina Brožová (56) má další hlavní roli v kapse. Hitmaker Michal David (63) začal pracovat na novém muzikálu Mata Hari. "Slíbil jsem ho Katce Brožové," svěřil Super.cz. O jejích alternacích se zatím teprve rozhoduje. "Je tady spousta zpěvaček a možná bude překvapením, kdo se k nám do divadla zase vrátí," dodal.

Kromě Brožové mají místo v novém projektu, který se bude odehrávat v kulisách první světové války, jisté jen jeho oblíbení muzikáloví zpěváci. "Dokážu si v něm představit Petra Koláře, Pepu Vojtka, Mariana Vojtka nebo Tomáše Trapla, " vyjmenoval Michal David, jenž účast v novém muzikálu slibuje i některým účastníkům show Hlas Česko Slovenska, v němž je koučem.

David se momentálně loučí s muzikálem Kleopatra, který se průběžně hrál deset let. "Dáme ho na nějaký čas k ledu, než dorostou nové představitelky titulní role a noví diváci," míní. "V Česku už ho vidělo milion diváků, což je více než u megaúspěšnho filmu," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám