Hlavní obsah
Článek

Kateřina Brožová (56) přišla o kšeft. Nezazpívá si roli královny v připravovaném muzikálu Hamlet. A svalovat vinu, že místo ní vystoupí Leona Machálková (56), je rozhodně na koho. Kateřina si toho nabrala trošku moc a ne každý jí chtěl vyjít vstříc, aby mohla splnit povinnou docházku na zkoušky, které ražisér představení v divadle Broadway vyžadoval.

"K tomu, že roli královny hrát nebude, se došlo po vzájemné dohodě s paní Brožovou a režisérem," uvedla mluvčí divadla Broadway Martina Jandová. Podle zdrojů z divadla nebyla Brožová schopna dodržet nutné procento účasti na zkouškách. "V březnu by měla tři premiéry, na které se musí připravovat," upřesnila Jandová.

Je to o to komplikovanější, že královnu měla alternovat s Martou Jandovou (50), s níž alternuje také roli Fantine v muzikálu Bídníci. Marta nakonec hrát bude. Ale Kateřina k tomu má ještě zkoušky na představení v Divadle Bez zábradlí principála Karla Heřmánka.

Termíny představení navíc kolidovaly i s muzikálem Noc na Karlštejně v Hudebním divadle v Karlíně, kde se Brožová střídá s Monikou Absolonovou (47). I když je Katka samoživitelka a musí se starat o dceru, tak si toho asi nabrala až moc, ale snad jí zklamání z nuceného odchodu z jednoho představení vynahradí nějaký další projekt. Ostatně je jako brunetka opět žádaná i ve filmu.

Reklama

Další články

Načítám