Hlavní obsah
Článek

Když se vysloví jméno Usain Bolt (26), většina lidí si vybaví nejrychlejšího muže planety. Jen hrstka vyvolených ale ví, že tento současný mnohonásobný olympijský vítěz, který zrovna včera získal v Londýně další olympijské zlato a pokořil rekord, chodil s českou dívkou. A nejednalo se o jen tak obyčejné děvče. Fenomenální jamajský sprinter chodil se zpěvačkou Karolínou Krézlovou (36), která se co nevidět představí v soutěži Česko Slovensko má talent.

Dvojice se seznámila loni v červnu na závodech během Usainovy první návštěvy Čech, kde Karolína pracovala. „Víceméně ihned od začátku bylo jasné, že se mu líbím. Nemohu říct, že by to byla láska na první pohled, ale byly zde velké vzájemné sympatie. Rozuměli jsme si, aniž bychom se více znali," poprvé exkluzivně promluvila o svém vztahu s Boltem Krézlová.

Krásku rozhodně nemůže nikdo podezírat z prospěchářství, neboť v počátcích vztahu vůbec netušila, s kým má vlastně tu čest. „Měli jsme stejný smysl pro humor a na tom to myslím celé začalo. Umění toho druhého rozesmát je přeci základ vztahu," rozpovídala se Karolína. Poprvé se jamajský běžec a česká kráska setkali v Londýně. „Od té doby jsme se začali vídat, doprovázela jsem ho po Evropě, bylo mi s ním dobře. Celý jeho management je složený z velmi příjemných lidí, mohla jsem díky němu nahlédnout do světa vrcholového sportu, což je velmi zajímavá zkušenost a za to jsem mu vděčná," říká Karolína.

Usain Bolt chtěl mít svou přítelkyni neustále u sebe, a tak ji jako patriot několikrát pozval na svou rodnou Jamajku. Zde bydlela Karolína v jeho honosném domě a setkala se i s jeho rodinou. Kvůli studiu a pracovním závazkům na exotický ostrov Karolína odletěla až v lednu.

Přestože vše vypadalo ze začátku velmi idylicky, objevily se následně v jejich vztahu trhliny. „Oba jsme kulturně i mentálně rozdílní, nemohlo to fungovat. Chyba byla určitě na obou stranách, avšak já jsem velmi divoká povaha, a proto vznikla velká část rozporů," svěřila se Krézlová. Na rozchodu má svůj díl viny také Usainova zaneprázdněnost. Tou dobou už totiž začal tvrdě trénovat na olympiádu a na svou přítelkyni neměl dost času. „Miluje Jamajku a můj domov jsou Čechy," říká Karolína.

Nyní jsou ale Usain Bolt a Karolína Krézlová přátelé. Zpěvačka dokonce na Jamajce napsala song, který sprinterovi věnovala. O produkci songu se postaral Andre z partičky Indy a Wich a v současné době se prý k němu natáčí videoklip, který vyjde v průběhu srpna. Super.cz videoklip uvede v exkluzivní premiéře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám