Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Mladý a nadaný herec Kryštof Hádek (42) má tento týden spoustu volného času. Jeho krásná a skvěle vybavená přítelkyně Berenika Kohoutová, která se balí do igelitu a zpívá hit o "frndě" na něj pro samou práci nemá čas. A tak se Kryštof věnuje své oblíbené činnosti. Letním toulkám Prahou. Fotoreportéři Super.cz jej načapali samotného na zahrádce pizzerie ve Slezské ulici, kde pobyl několik desítek minut a pak odjel pryč.

„Berenika se mu tento týden vůbec nevěnuje. Natáčí seriál Ulice. Každý den také hraje v úspěšném divadelním představení Hello, Dolly! v pražském divadle Hybernia. Navíc má také zkoušky se svou novou kapelou," svěřil Super.cz kamarád z jejich okolí. Situace se zřejmě nezlepší ani příští týden. To budou oba mladí milenci hrát také každý večer divadlo. Na společném jevišti se ovšem nepotkají. Kryštof bude totiž hrát každý večer v představení Soukromý skandál v pražském divadle Palace.

Sám Hádek se ale před časem přiznal, že mu samota nevadí. Naopak. Svůj volný čas si umí skvěle naplánovat. A zahraniční dovolené ho překvapivě vůbec nelákají. "Já mám léto rád v Čechách. I v Praze, protože spousta lidí je pryč. Ten letní pocit je takový příjemný. Chodí se v pantoflích na zahrádky, pískovny a koupaliště,“uzavřel mladý herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám