Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Novopečený moderátor televize Prima a bývalá hvězda Novy Karel Voříšek (60), televizní matador, který musel odejít z nováckých Televizních novin poté, co byl nařčen, že udával estébákům, se už přišel rozhlédnout po své nové štaci. Při té příležitosti by ho mohlo vyděsit, že nový zaměstnavatel zahlásil, že muži, který je bůhvíproč velkou ikonou gayů, hledá partnerku.

Newsroom primáckého zpravodajství sympaťák Voříšek, který se nikdy na veřejnosti nepochlubil žádným vztahem s ženou, navštívil ve čtvrtek krátce před polednem. Potřásl si rukou s novými kolegy a za dohledu své šéfové Jitky Obzinové podepsal smlouvu. „Děkuju Primě za nabídku. Teď mě hlavně zajímá, s kým vlastně budu moderovat. To je hádanka dne,“ řekl Super.cz nový moderátor hlavních zpráv na Primě. A má pravdu.

Vysílat hned tak nemůže. Prima totiž zatím neví, koho posadit vedle něj. A pán to asi nebude. Proto mu teď hledají parťačku, s kterou by měl vytvořit třetí moderátorskou dvojici. „Karla znám léta, je seriózní a co se týče jeho kauzy, ctím presumpci neviny. Je to poctivý profík a to je pro mě důležité,“ uvedla k angažování Voříška Obzinová.

Reklama

Další články

Načítám