Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Tereza Vágnerová dostala kšeft snů. Zazpívá si na plese pro smetánku a zinkasuje hvězdný honorář. Ples s názvem Masquerade proběhne v prostorách Státní opery, za kterou se platí nájem kolem miliónu korun. Tomu odpovídají i ceny vstupenek, které dosahují až deseti tisíc korun do VIP, a samozřejmě peníze pro vystupující umělce.

"Ten den jsem měla vystupovat na koncertu s Karlem Gottem (†80), ale podařilo se mi včas se omluvit," svěřila Super.cz Tereza, která 9. března zazpívá nejznámější árie z muzikálu Fantom opery, který se v Česku dosud neuváděl. "Budu se vlastně prolínat celým večerem a objevím se i jako moderátorka vedle Marka Vašuta (63)," upřesnila Tereza, kterou teď čeká hlavně účinkování v muzikálu Bídníci.

"Ples by měl být v dobových kostýmech z doby krále Ludvíka XIV. Tak jsem sama zvědavá, jak mi to bude slušet," smála se zpěvačka, která je ovšem na historické kostýmy zvyklá. Nosí je i jako Cosetta právě v Bídnících. "S kolegou z divadla GoJa Music hall budu zpívat i duet z Fantoma, ale jméno ještě neprozradím," dodala. Je ale pravděpodobné, že se bude jednat o Mariana Vojtka.

Mezi pozvanými by neměly být klasické celebrity, které se v Česku na obdobných akcích objevují, ale hosté mnohem vzácnější. V kuloárech padlo i jméno Pippy Midleton.

Reklama

Další články

Načítám