Hlavní obsah
Článek

Dcera zpěváka Karla Gotta (†80) Charlottka Elle slavila půlkulatiny. A legenda českého popmusic nenechala nic na náhodě. Gott nejenže uspořádal své dcerce k pátým narozeninám večírek v luxusních prostorách Malostranské Besedy, navíc jí splnil každé přání, které jen vyřkla ze svých úst. Málem se ale sám akce nezúčastnil. Musel totiž narychlo zpátky na Bertramku, kam ho přivolala ochranka, která nepřetržitě hlídá jeho vilu.

Vše ale naštěstí dobře dopadlo. Gott se Super.cz svěřil, že šlo jen maličkost, kterou vyřešil během několika málo minut. „Holky nechaly ve svém pokoji otevřená okna, což spustilo alarm. Volali mi z ostrahy, abych se jel podívat. Musel jsem sice opustit narozeninový večírek své dcerky, ale snad ještě vše stihnu,“ vysvětlil svůj náhlý úprk z narozenin Gott.

A opravdu stihl vše. Dokonce své dcerce za doprovodu Michala Davida (63) zazpíval. „Charlottka s Nellynkou si přály, abychom tady zazpívali. A my jsme nemohli odmítnout,“ dodal Gott, který dokonce Super.cz prozradil, co své dcerce k narozeninám věnoval.

„Dostala od nás spoustu dárků. Nejvíc se jí ale líbí koloběžka, kterou jsme museli koupit i Nellince. Ta má narozeniny za tři týdny, takže je to první její narozeninový dárek,“ ukončil Gott.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám