Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34) si letošní prázdniny opravdu užila. Byla v Americe, s kamarády vyrážela k vodě a to, že je momentálně single, jí prý skoro nevadilo. I když pár letních flirtů za sebou má. "Užila jsem si letní párty. Když bylo dlouho teplo a světlo, tak jsme popíjeli a grilovali," vyprávěla.

"To víte, že každá holka je ráda, když má vedle sebe partnera. Ale i tak jsem si léto s kamarády užila. Ani se mi moc nestýskalo a pořád jsem něco dělala, takže jsem neměla čas myslet na kraviny a bylo to fajn. Zatím se mi nechce ani moc flirtovat," tvrdila nám.

Nechtělo se nám věřit, že by sexy zpěvačku nikdo aspoň nezkoušel balit. "To samozřejmě ano, i já jsem někoho balila, ale bylo to takové nevinné poznávání se a usmívání se na sebe. Tím to ale skončilo. Ani pusa nebyla," svěřila, že byla celé léto nepolíbená.

Zpěvačka už se pomalu chystá na novou divadelní sezónu. "Znovu se vrací Dracula a Kleopatra, taky chystám svoje nové cédéčko, pracuju na něm s jedním producentem z Los Angeles, kterého jsem tam potkala, docházela jsem tam i na hodiny zpěvu. Do nového roku se chystá i muzikál Angelika. Je toho opravdu hodně," dodala Kamila. S jejím angažmá to ovšem tak jednoduché nebylo, což vysvětluje v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám