Hlavní obsah
Článek

Na akci Fashion Rocks v New Yorku se Justin Bieber (30) nedočkal přijetí, ve které doufal. Dav na něj dokonce v úterý večer po jeho příchodu na pódium bučel. Mladý bouřlivák se ale nenechal rozhodit a situaci vyřešil po svém - svlékal si svršky do té doby, než skončil jen ve spodním prádle a botách s ponožkami.

Zpěvák na pódium za modelkou Larou Stone, jež událost moderovala, dorazil v tmavých džínách, černém tílku a bledě modrém saku a měl uvést svojí kolegyni Ritu Oru, ale začal s něčím úplně jiným: „Necítím se pohodlně, dokud nejsem ve svých Calvinech. Tak co? Je to takhle dobrý?,“ nečekal Bieber na modelčinu odpověď a pokračoval ve svlékání. „Je to takhle lepší?,“ zeptal se nakonec už jen v boxerkách známé značky, kterou propaguje. Zatímco na dámy v publiku to dojem udělalo, Lara zůstala vlažná: „Možná. Děkujeme ti, Justine,“ odvětila nakonec.

Show Fashion Rocks se vrátila do programu newyorského týdne módy po šesti letech a spojuje módu s hudbou. Tentokrát v rámci akce vystoupily takové hvězdy jako Rita Ora s Jennifer Lopez, Nicki Minaj, Usher, Pitbull nebo Miranda Lambert.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám