Hlavní obsah
Článek

Jitka Čvančarová (46) v sobotu odpoledne poprvé po porodu hrála v odpoledním představení muzikálu Bídníci a hned zažila drama. Přímo z jeviště museli záchranáři odvézt do nemocnice její kolegyni. Tanečnice Andrea Horská se srazila při tanci s kolegyní a skončila s otřesem mozku.

"Udělalo se jí strašně zle, dokonce zvracela. Takže bylo jasné, že by to neskončilo dobře," řekl Super.cz zdroj ze zákulisí muzikálu. "Ještě nevíme, kdy bude v pořádku, v neděli určitě hrát nebude, ale do dalšího představení se snad dá do kupy," míní.

Na Bídníky, kteří se hrají v divadle GoJa Music hall, by asi měli všichni co nejdříve, než všichni protagonisté skončí v nemocnici. Andrea je totiž už čtvrtý případ. Už při generálce se zranil Jaromír Adamec. Poté s těžkým zánětem slinivky skončil na JIP Daniel Hůlka, po něm museli narychlo operovat zánět slepého střeva představitelce Eponiny Vlaďce Skalové.

Jitka Čvančarová zvládla roli Fantiny na výbornou. Podporou jí byla i přitomnost manžela a téměř tříměsíční dcery, kterou o pauze při představeí kojila. Kvůli malé Eleně Emilii hraje jen víkendová odpolední představení.

Reklama

Další články

Načítám