Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Jitka Asterová (64) devět let radila lidem v rádiu, jak si co nejlépe užít intimní chvilky, teď ale místo toho propadla cvičení. Zhubla sedm kilogramů, pořídila si trenérskou licenci a říká všem okolo, jak cvičit. Sama se totiž v posledních měsících dostala do takové formy, že by jí leckterá dáma v jejím věku mohla závidět. Podívejte se do fotogalerie!

Jitka taky nezahálí a vymyslela si projekt, jak ke sportu přivést co největší počet lidí. V akademii slavného australského sportovce Grega Normana chce formou školy zdraví svoje věrné žáky dovést ke změně životosprávy.

„Sama jsem díky cvičení se svým tělem naprosto spokojená. Dřív jsem se sprchovala ve tmě, teď se na sebe mohu klidně podívat,“ pochlubila se „Asterka“.

„Je to uspěchaná doba, všichni by se měli o sebe víc starat. A mě to baví předávat dál i dalším lidem. Složila jsem si proto i zkoušky na trenéra. Teď se chci ještě víc ponořit do tajů čínské medicíny a ukázat všem workoholikům, že to jde i jinak,“ prozradila nám Asterová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám