Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

O manželské krizi Terezy Kostkové (47) a režiséra Petra Kracika se k dnešnímu dni napsaly stohy papíru. Herečka a moderátorka dodnes definitivní rozluku nepotvrdila ani nevyvrátila. Do školy malého Toníka vedli před nedávnem oba rodiče. Ať už Tereza se svým manželem žije, nebo ne, v synovi Toníkovi jí evidentně roste jeho věrná kopie.

Před pár dny se Tereza ukázala s Toníkem na křtu ve Dvoře Králové, kde v zoo společně s dalšími sudičkami pokřtila malého geparda, surikaty a také nové album Jany Rychterové Zpívací písničky, které je plné vtipných songů o zvířatech a je určeno nejen těm nejmenším.

„Gepardík je kouzelný, krásná kočička, i když trošku větší. Je z něj cítit nádherná energie, ale zároveň k němu mám i respekt. Toník byl strašně nedočkavý, on chtěl zaspat celý včerejšek, aby už byl dnešek, a už jsme sem jeli. Musím ale říct, že mě gepard nadchl úplně stejně jako jeho. Toník byl nadšený i z projížďky safari vláčkem, kterou jsme všichni absolvovali. Je velký znalec zvířat a všechno kolem nich ho zajímá,“ svěřila na akci Tereza Kostková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám