Hlavní obsah
Článek

Herec Jiří Krampol (85) nevydržel stres z posledních dnů, který mu hlavně přineslo obvinění ze znásilnění od kamarádky, a zkolaboval. „Ráno byl přijatý v Nemocnici Na Františku s podezřením na infarkt,“ prozradil Super.cz zdroj z nemocnice. Zprávu potvrdila také jeho žena. „Zachránili ho pět minut před smrtí,“ plakala do telefonu.

„Jirka zkolaboval z důvodu vysokého pracovního vytížení. V neděli dotočil třetí díl Bastardů, měl složitá jednání s Primou ohledně pokračování pořadu Nikdo není dokonalý, navíc jede velké turné po domovech důchodců Stáří je stav mysli. Tři dny navíc zápasí s těžkým stresem kolem mediální smršti ohledně toho, že měl údajně znásilnit Janu Szabovou,“ tvrdí manželka herce.

Krampol je nyní na jednotce intenzivní péče. „Už je mimo nebezpečí života, ale je to s ním vážné. Vypadá to, že má narušenou arytmii,“ dodala informátorka. Herci kvůli problémům se srdečním rytmem před několika lety voperovali kardiostimulátor.

Informace Super.cz potvrdila manželka herce. „Sama jsem zjistila až před chvílí, že není doma. Kdyby se ráno nenechal odvézt ke svému kardiologovi doktoru Špačkovi, už je po smrti. Nechal před nemocnicí čekat taxík, že pojede cvičit. Lékař mu ale řekl, že kdyby přišel o pár minut později, tak umře. Nechal si ho tam. Jiříček je v dobrých rukou. Je na přístrojích. Už jsem u něj byla dvakrát, ale teď ho nechám odpočívat,“ řekla nám Krampolová.

Reklama

Další články

Načítám