Hlavní obsah
Článek

V domácnosti Jiřího Krampola (85) a jeho ženy Hanky asi nemůže být chvíli klid. Momentálně herec a moderátor pořadu Nikdo není dokonalý čelí obvinění z pokusu o znásilnění. Z něj jej nařkla bývalá kolegyně Hanky z mateřské školy. Krampol strávil na výslechu na policii dlouhé hodiny.

"Já tohle tý ženský nedaruju, tohle poženu až k soudu," řekla Blesku Hana Krampolová (†59), která obvinění své bývalé kolegyně striktně vyvrací. Janu Szabovou Doležalovou zná od svých sedmnácti let a příběh se podle ní odehrál naprosto opačně, než žena tvrdí.

Podle Krampolové přišla paní Jana k manželům jako nezvaná návštěva, přesto s ní popíjela víno. Když odešla koupit další lahev, po návratu našla manžela s Janou v posteli. "Unavený Jirka si šel lehnout a ona vlítla za ním a zkoušela s ním orální sex. Tak jsem na ni okamžitě vlítla taky, ona mě zmlátila a rozbila mi telefon. Ihned jsme ji vyhodili," vyprávěla Hana Krampolová.

"Všechno obrátila a obvinila Jirku ze znásilnění a mě ze sexuálního obtěžování. Navíc mi pořád píše, že jsem zbohatlická zrůda a svině a že moje maminka teď umřela kvůli mně," uzavřela Krampolová. Jana Szabová Doležalová na dotaz Blesku položila telefon.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám