Hlavní obsah
Článek

Radí sice ostatním, jak mají zhubnout, ale sama má Kateřina Cajthamlová (61) rezervy na své postavě například v podobě širokých boků a výrazných stehen.

Tam, kde nepomáhají ani její rozsáhlé vědomosti týkající se zdravého životního stylu, musí zasáhnout stylista. Například na křest Kalendáře osobností 2016 dorazila ve slušivých sněhobílých šatech, které díky povedenému střihu s tulipánovitou sukní naprosto dokonale skrývaly disproporce postavy. Přes bílý celek paní Kateřina přehodila černé vypasované sáčko a vše doplnila výrazným náhrdelníkem a kontrastními lakovanými lodičkami. Je třeba uznat, že vypadala lépe než mnohdy ve svém pořadu DoktorKa.

Cajthamlová se stala kmotrou kalendáře kadeřníka Petra Novotného z jednoho prostého důvodu, nerada se fotí, a proto její podobizna v kalendáři chybí, úloha kmotry jí ale nedělala problém. „I když jsem sama odmítla být nafocena do tohoto kalendáře, tak věřím, že si své milovníky umění najde,” nechala se slyšet známá lékařka.

Dlužno dodat, že se vlastně jednalo o křest kalendáře s celebritami bez celebrit. Pokud nepočítáme kadeřníka Michala Zapoměla, tak kromě Jany Doležalové a Andrey Kalivodové na akci bohužel nedorazil nikdo z osobností z kalendáře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám