Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Vaření je strašná nuda a nikdy k němu nebudu mít pozitivní vztah," zněla jasná reakce Simony Krainové na náš dotaz, jestli se po narození jejích synů Maxe (2) a Bruna (3 měsíce) začala ohánět v kuchyni.

„Je pravda, že mám doma plnou lednici a udělám dětem dobré jídlo. To ale neznamená, že ráda vařím. Myslím si, že je to ztráta času. A takhle to budu mít už asi celý život," řekla nám Simona ve video rozhovoru, který jsme s ní natočili během focení kampaně modelingové soutěže Czechoslovak Topmodel.

Krainová má velké štěstí, že tento názor sdílí i její manžel Karel Vágner. „Karel je mnohem radši, když strávím čas s ním, místo u plotny. Feministkám by se určitě strašně líbilo mít takového muže."

Zajímalo nás, jak modelka s tímto moderním přístupem k mateřství zabrání tomu, aby její děti a manžel neumřeli hlady. „Často chodíme do restaurací, využíváme donášku. Hlavně máme spoustu přátel kuchařů, kteří nám vaří," říká Simona.

Svým dětem ale Simona jednoduchá jídla zvládá připravit levou zadní. „Vypadá to, že Max je spokojený a prospívá. Pro mě je důležité hlavně dítě. Na mně zase tolik nezáleží. Já jsem měla celý život v lednici jen zimu," zakončuje náš rozhovor o rodinném stravování Simona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám