Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nestárnoucí kráska si z koncertního pódia opět odskočila před kameru a potvrdila, že má i s padesátkou na krku dokonalé tělo. Na Jennifer Lopez (54) čekala v seriálu Shades of Blue bojová scéna, již natáčela jen v podprsence.

Krimi seriál o policistce, která je donucena stát se informátorkou FBI, nebyl pro Jennifer první příležitostí k obléknutí uniformy. Už v roce 2001 ve filmu Policajtka potvrdila, že není žádnou křehkou květinkou. O 15 let později je stále ve skvělé kondici a akční i lechtivé scény zvládá na jedničku.

Přestože má Jennifer Lopez za sebou bohatou filmografii, jako herečka se nedočkala zdaleka takového uznání jako za svou hudební produkci. Ani letos na ni nezapomněli pořadatelé Zlatých malin, podle nichž příliš nezazářila v thrilleru Kluk odvedle. Pro Jennifer je to už desátá nominace na ostudnou cenu, z nichž dvě v minulosti proměnila v trpké vítězství. Komedie Láska s rizikem jí zajistila cenu pro nejhorší herečku a zároveň v kategorii nejhorší pár bodovala se svým tehdejším přítelem Benem Affleckem (51).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám