Hlavní obsah
Článek

Když na casting páté řady Talentu přišla brigádnice Gyongyi Bodišová (22) v džínách a triku, málokoho by napadlo, že o pár měsíců později zazáří v semifinále Talentu v šatech inspirovaných vystoupením popové divy Jennifer Lopez (54). Nenápadná romská žena s pohnutým osudem se právem prozpívala až do finále.

Gyongyi to už od dětství neměla jednoduché. Narodila se totiž do početné rodiny, která nemohla všech 13 dětí uživit, a putovala tak do kojeneckého ústavu a následně do dětského domova. Osud se s ní nemazlil ani později, kdy přišla o doklady a žila ve stanu. V semifinále Talentu si však mohla užít vystoupení jako popová hvězda první velikosti.

Tvůrci show Česko Slovensko má talent Gyongyi dopřáli objemné bílé šaty, na něž se během jejího vystoupení promítaly projekce. Takovou parádu na svých koncertech nemá ani Lucie Bílá (58), která kvůli pracovním povinnostem na semifinále Talentu chyběla. Porota už však své favority do sobotního finále poslala, a o posledních dvou volných místech rozhodli diváci.

Nikoho příliš nepřekvapilo, že postupuje právě Gyongyi, která má kromě talentu i dojemný životní příběh. Druhým finalistou je Michal Kruž, jemuž postup zajistil tanec. Vítěz páté řady Talentu vzejde z finálové desítky, kam se už probojovala „česko-slovenská Susan Boyle“ Jana Šifrová, Juraj Hnilica srovnávaný s Tomášem Klusem (37), tanečník na podpatcích Filip Jankovič či skupina oživlých zpívajících soch Big Names.

Reklama

Další články

Načítám