Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Popová diva Jennifer Lopez (54) debutové album On the 6 vydala už před 16 lety, ale její vizáž se od těch časů téměř nezměnila. Pokud se ovšem slavná zpěvačka ukáže nenalíčená, svůj věk nezapře.

Americká hvězda si i s padesátkou na krku může dovolit sexy kostýmy jako její o generaci mladší kolegyně. Kdykoliv totiž na pódiu zavrtí svým legendárním pozadím, mužská část publika je stejně ve varu jako na přelomu století, kdy Jennifer odstartovala svou úspěšnou hudební dráhu.

Ať už jde o reklamní kampaně či videoklipy, slavná zpěvačka v nich působí jako sexy třicítka. Díky dokonalé postavě úspěšně popírá svůj věk a stylisté moc dobře vědí, jak v její atraktivní tváři zdůraznit portorikánské rysy. Lopez však bohužel nepatří k ženám oplývajícím přirozeným půvabem.

Stálice americké pop kultury je ovšem se svým údělem smířená a neváhala na sociální síti zveřejnit snímky, které jsou pro ni přinejmenším nelichotivé. Bez make-upu by v ní totiž zpívající sexbombu nepoznali ani její nejvěrnější fanoušci. Od Jennifer je však toto gesto velmi sympatické, protože přiznala, že ani ona ve skutečnosti není žádnou holkou z plakátu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám