Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) snad nikdy ve své kariéře neměla tak vyrýsovanou postavu jako v pětačtyřiceti. Rodilá Newyorčanka z Bronxu je zkrátka dříč a posilovna je očividně její druhý domov. JLo si může dovolit pokaždé upozornit na jinou část těla a vždy se při pohledu na ni tají dech. Tentokrát se během párty k pěvecké soutěži American Idol, kde Jennifer působí jako porotkyně, dostaly do popředí její končetiny v hodně krátkých šatech, které končily těsně pod zadečkem.

Onen středeční večer v losangeleském podniku The District měl sice patřit převážně dvanáctce finalistů, ale byla to právě Lopez, která se v bílo-zlatých šatičkách Marchesa a tělových lodičkách Casadei postarala o největší rozruch.

Jako růže mezi trním působila zpěvačka mezi ostatními porotci. Jako jediná žena vedle svých kolegů Scotta Borchetty, Keitha Urbana a Harryho Connicka Jr. skutečně vynikala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám