Hlavní obsah
Článek

V rámci zachování rovnováhy jsme se ve světovém šoubyznysu kromě svateb a nových lásek dočkali i nepříjemných událostí. Podívejme se na dvanáctku slavných bývalých dvojic.

Počátkem roku zkrachovalo manželství herečky Gwyneth Paltrow (51) a frontmana kapely Coldplay Chrise Martina. Pár, který spolu zplodil dceru Apple a syna Mosese, byl 11 let považován za stabilní, ale letos se ukázalo, že Gwyneth a Chris spolu už dlouhodobě nežijí. Zpěvák si za manželku našel rychle náhradu, ale jeho poměr s herečkou Jennifer Lawrence (33) byl jen krátkým románkem.

Ještě o větší poprask se postarala Mariah Carey (54), která se dlouhodobě snažila působit jako dokonalá manželka. Její rodina se jí ale rozpadla. Přeslazené snímky, na nichž pózuje s manželem Nickem Cannonem a tříletými dvojčaty Monroe a Moroccanem, tak už patří minulosti.

O dvojčata Emme a Maxe se sama stará také Jennifer Lopez (54). Ta se letos konečně rozvedla se svým třetím manželem Marcem Anthonym, ale zároveň ukončila poměr s o 22 let mladším Casperem Smartem. Jennifer se však nemusí bát, že by o ni nebyl po čtyřicítce zájem. V její věkové skupině bychom těžko hledali žhavější ženu.

Další zpěvačkou, která se musela srovnat s rozchodem, je Britney Spears (42). Vše nasvědčovalo tomu, že David Lucado bude pro její dva syny skvělým náhradním tatínkem, ale v srpnu jejich společný příběh skončil. Britney však samotou příliš dlouho netrpěla a už randí s producentem Charliem Ebersolem.

Mnohem smutnější osud má za sebou žensky tvarovaná modelka Amber Rose. Té se manželství s Wizem Khalifou zhroutilo rok a půl po narození jejich syna Sebastiana. Kuriózním případem je vztah známého proutníka Charlieho Sheena (58), který dal rok po zásnubách vale pornoherečce Brett Rossi.

Bez partnera letos zůstaly také modelka Adriana Lima, herečka Meg Ryan či miliardářka Paris Hilton. Manželskou krizi neustála ani herecká dvojice Sophie Marceau a Christopher Lambert. A Vánoce nakonec oslavil sám i Leonardo DiCaprio (49), jemuž to nevyšlo s další modelkou.

Který pár vás rozchodem nejvíce překvapil?
Mariah Carey a Nick Cannon
3,5 %
Gwyneth Paltrow a Chris Martin
19,7 %
Jennifer Lopez a Casper Smart
6,2 %
Britney Spears a David Lucado
1,7 %
Sophie Marceau a Christopher Lambert
52,8 %
Adriana Lima a Mark Jaric
2,1 %
Meg Ryan a John Mellencamp
2,1 %
Amber Rose a Wiz Khalifa
1,7 %
Paris Hilton a River Viiperi
2 %
Charlie Sheen a Brett Rossi
1,8 %
Leonardo DiCaprio a Toni Garrn
1,8 %
Emma Watson a William Adamowicz
4,6 %
Celkem hlasovalo 13829 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám