Hlavní obsah
Článek

Tahle čtyřiadvacetiletá Australanka má za sebou natáčení jednoho z nejdráždivějších videoklipů všech dob nazvaného Booty. Ve vysoce vykrojených černobílých plavkách Iggy Azalea pyšně vlní boky a špulí zadeček vedle o dekádu starší Jennifer Lopez (54). Obě přitom kopou za trend oblých zadečků, které jsou v současnosti hodně v kurzu. Jak ale jedna z nejslavnějších rapperek světového šoubyznysu vypadá v šortkách v civilu?

Fotografové úspěšnou umělkyni zastihli ve čtvrtek v kalifornském Burbanku v těsném neonově oranžovém modelu. O den dříve pro změnu v černých kraťáskách těsně pod zadek. V obou případech si Azalea udělala pohodlí a místo podpatků, které jí na pódiu senzačně tvarují a opticky prodlužují nohy, nazula pantofle s nízkou podrážkou, které s její jinak opěvovanou postavou udělaly své.

Azalea si poslední dobou libuje v naturálním vzhledu a ven vyráží bez make-upu. Neodradily ji ani uštěpačné poznámky rappera Snoop Dogga, který její nenalíčenou tvář komentoval dost netaktně.

Ovšem nic z toho neodradilo tvůrce australské mutace magazínu Maxim, aby ji v listopadovém čísle zvolili nejžhavější ženou roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám