Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Dvojčata nejsou v současné době u známých osobností žádnou výjimkou, což je způsobeno umělým oplodněním, které možnost vícenásobného početí výrazně zvyšuje. Podívejte se na celebrity, které musí svou lásku dělit mezi více potomků.

Když před 18 lety přivedla Jane Seymour, představitelka Doktorky Quinnové, na svět syny Johnnyho a Krise, šlo o senzaci. Nyní už ovšem porod dvojčátek není žádnou senzací.

V parádění potomků by spolu mohly soupeřit seriálové hvězdy Marcia Cross, Bree ze Zoufalých manželek, a Sarah Jessica Parker, Carrie ze Sexu ve městě. První z nich má sedmileté holčičky Savannah a Eden, druhá o tři roky mladší Marion a Tabithii, jež ovšem porodila náhradní matka. Stejným způsobem si rodinu pořídil i herec Neil Patrick Harris s jeho přítelem.

Maminkou dvojčat je také Angelina Jolie (48), ale v její početné smečce se pětiletí Vivienne s Knoxem ztratí. Dvojvaječnými potomky se může pochlubit i její hollywoodská kolegyně Julia Roberts (56) a zpěvačky Jennifer Lopez (54), Céline Dion (55) i Mariah Carey (54).

Kdo má nejkrásnější dvojčata?
Mariah Carey
14 %
Céline Dion
3,2 %
Marcia Cross
2,2 %
Angelina Jolie
12,9 %
Sarah Jessica Parker
7 %
Julia Roberts
4,7 %
Neil Patrick Harris
5,8 %
Jennifer Lopez
50,2 %
Celkem hlasovalo 28243 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám