Hlavní obsah
Článek

V kuloárech české společnosti se prohnala jako vichřice informace, že by měla být Jana Doleželová (42) novou přítelkyní Jaromíra Jágra (52).

Když jsme se Miss České republiky pro rok 2004 zeptali, jaký vztah má se slavným hokejistou, tak jsme se dočkali této diplomatické odpovědi: „Jaromíra znám od roku 2004, kdy jsem předávala jednu z kategorií v soutěži Zlatá hokejka. Známe se tedy roky a pokud se někde na veřejnosti potkáme, bavíme se spolu se vzájemným respektem a úctou."

Modelka tedy popírá, že by byla po Andree Verešové (43), Ivě Kubelkové (46), Lucii Borhyové (45), Nicol Lenertové a Inně Puhajkové (38) další slavnou trofejí úspěšného sportovce.

Informaci pustil do světa Pavel Novotný (43), syn baviče Petra Novotného (76). Z celé záležitosti je Doleželová rozladěná: „Celou tuto mediální fámu vyprovokoval, jak sebe sám výstižně nazývá, ’protekční spratek’ Novotný svým neopodstatněným tvrzením. Jedná se o osobu, jejíž slovo pro mne nemá žádnou hodnotu a váhu."

Ke spekulacím o vztahu Doleželové a Jágra jistě přispěla skutečnost, že kráska od jisté doby nemluví o svém soukromém životě. Doposud se nevyjádřila ani k rozchodu s dlouholetým partnerem a snoubencem Richardem Podrouškem.

„Vzhledem k tomu, že se věnuji již jen farmacii a moderování, nikoliv modelingu, z mediálního světa jsem se naprosto stáhla. Ke své profesi nepotřebuji medializovat svůj osobní život. Mrzí mě, že se touto aférou musím vůbec zabývat, protože mi ubírá energii a čas do smysluplnější práce," říká Jana.

Reklama

Další články

Načítám