Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Jana Adamcová (52) používá zmenšovací podprsenky, proto jsme si až doposud mysleli, že má ňadra velikosti pět. I to už je docela dost, zvlášť když jí manžel, režisér Jiří Adamec (76) zakázal nechat si vnady u plastického chirurga zmenšit. "Ale já mám velikosti 75 F," opravila nás onehdy.

"Vzhledem k mým problémům s páteří bych se opravdu chtěla cítit poněkud lehčeji. A teď jsem se sháněla po dietě, která by pomohla zhubnout mojí mamince. Prodělala boreliózu a přibrala deset kil. Je strašně těžké jí vysvětlit, že by měla zdravě a pětkrát denně jíst vyvážené potraviny," svěřila Super.cz.

Na radu kamarádek ze šoubyznysu, hlavně Kamily Špráchalové, které se podařilo nejen zhubnout, ale i si váhu udržet, sáhla po návodu specialistky, která se zdravé výživě věnuje. Dokonce s ní i Kamilou absolvovala malý kurz vaření v jedné pizzerii, která bude mít nutričně vyvážené jídlo v nabídce.

"Když ženy hubnou, zmenší se jim i ňadra, tak bych byla ráda, kdyby se mi to povedlo. Problém je, že u nás doma většinou vaří manžel, dokonce si nenechá sáhnut ani na mytí nádobí a nesvěří ho myčce. Já jsem si ale pořídila speciální hrnec, který tedy stojí skoro 30 tisíc korun, ale je fakt skvělý. Tak v něm ta zdravá jídla zkusím dělat a přesvědčit i maminku," plánuje Adamcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám