Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Rčení, jež tvrdí, že pes, který štěká, nekouše, se u dosud pouze sprostě nadávajícího ošetřovatele Ivety Bartošové (†48) Josefa Rychtáře (65) bohužel nepotvrdilo. V neděli odpoledne totiž navštívil v lázních v Teplicích svou manželku Darinu Rychtářovou (66), která se s ním rozvádí kvůli nadstandardním stykům se zpěvačkou, a vší silou jí nafackoval.

Doteď přitom na její adresu Rychtář nešetřil urážkami a to i velmi silnými. Nikdo však nečekal, že své výhrůžky o napadení vezme vážně. „Hospitalizovali mě v nemocnici. Není mi dobře, mám otřes mozku. Pepa přijel do Teplic a došlo také na napadení. Vší silou mě mlátil přes tvář a to ne jednou,“ potvrdila nám zprávy personálu lázní sama Darina Rychtářová roztřeseným hlasem. Útok začal v parku u léčebny. Rychtář zde manželku pronásledoval, vytrhl jí telefon z ruky, pak se o něj přetahovali. Následně se Rychtářovi honili po Teplicích. K fyzickému napadení prý došlo především později, když se šla říčanská mlátička udobřit s manželkou do jejího pokoje v léčebném zařízení.

„Rozběsnil se, protože jsem s ním nechtěla mluvit. Vzal mi mobil. Vyhrožuje, vydírá a slibuje. Přijel na mírovou misi, a snažil se mě udobřit fackami. Chytla jsem takovou, že jsem vzala druhou o zem,“ uvedla podváděná manželka. Důvodem Rychtářova běsnění měla být žárlivost. Ošetřovatel Ivety totiž v ukořistěném mobilu našel zprávu od muže, který se manželce dvořil.

„Je mi to příjemné, které ženě by se to nelíbilo. Ale nereflektuji na to. Na další vztah nemám ani pomyšlení. Dostala jsem za něco, co se nestalo,“ dodala Darina Rychtářová.

Když došlo nedávno ke spekulacím, že Rychtář, kterého často chytne běsnící amok, bije Ivetu Bartošovou, jež měla modřinu na tváři, byla to přitom právě Rychtářová, která svého záletného muže bránila. Dušovala se, že je sice hrubián, ale vůbec ne násilník. Teď už o tom ví své.

Josef Rychtář před dvěma týdny vyhlásil informační embargo s tím, že se už do médií nikdy v životě nebude k ničemu vyjadřovat. Přesto tento slib porušil. Manželku označil za lhářku a její tvrzení vyvrací.

Reklama

Další články

Načítám