Hlavní obsah
Článek

Ivetko, proboha už snad ani nemluv! Zpěvačka, která plní stránky novin a internetové rubriky snad den co den, se zase postarala o rozruch. V souvislosti s nedávnou ostudou v podniku jejího někdejšího mecenáše Pavla Páska totiž vyšlo najevo, že majiteli casina dluží statisíce za směnku. "Nikdy jsem nic nepodepsala a nic mu nedlužím," bránila se ale Iveta Bartošová (†48). Jenže má děravou paměť. "Pavko, mám tě moc ráda a děkuji. Iveta," omlouvá se teď ale najednou pěnice.

Proč ten obrat? "Iveta mi přísahala, že žádnou směnku panu Páskovi nepodepsala a já jí neměl důvod nevěřit. Jenže existenci směnky mi potvrdilo několik lidí, mezi nimi i bývalá advokátka Ivety, a Iveta si pak na základě toho vzpomněla, že jí pan Pásek půjčoval nějaké peníze. Nebyl jsem u toho, kdo ví, jestli to neměla zasunuté v paměti kvůli tomu, že u toho byli pod vlivem alkoholu," řekl nám k obratu v situaci přítel Ivety Bartošové Josef Rychtář (53).

"Zavolal jsem oběma a důrazně jim vysvětlil, že si nemám důvod vymýšlet, a jestli mě dále budou osočovat ze lží, zakročí mí právníci. Byl jsem pevně rozhodnut podat trestní oznámení a nařídit exekuci," vysvětluje Pásek. "Nedivím se mu. Kdyby ze mě někdo takhle dělal vola, byl bych taky naštvaný. Když mi někdo půjčí peníze a ještě je takhle velkorysý a chce mi to odpustit, měl by člověk být vděčný," přitakává Rychtář, který se omluvil i oficiálně (viz fotogalerie).

Pavel Pásek omluvu přijímá. "Ale fakt jsem byl naštvaný. Nenechám ze sebe dělat blbce. Že jsem chtěl za sto tisíc honoráře dvě písničky na playback, na tom mi nepřijde nic divného. Navíc mi vyčítat, že jsem od Ivety chtěl zpívat třetí písničku naživo, když si to vyžádala Iveta sama, nikdo se jí o to neprosil, to byla taky hloupost," kroutí doteď hlavou majitel Banco casina Pásek, který je rád, že mediální bitka skončila a může se vrátit k megaúspěšnému turné Michala Davida.

A co říká na poděkování Ivety? "Co bych k tomu říkal? Nějak se mě to citově nedotýká," krčí lhostejně rameny Pásek. Ten našemu redaktorovi ukázal směnku, o které byla řeč, veřejně ji ale už vystavovat nehodlá.

Reklama

Další články

Načítám